Skip to main content

Érkezzenek hozzánk párban vagy családban, legyen az utazás célja üzleti tárgyalás vagy munkavégzés, egy jó koncert, színházi előadás vagy lazulós, városnézős hétvégi program, mi személyre szabva összeválogatjuk Önöknek legmegfelelőbb ajánlatainkat.

Meghitt hangulatú, családias méretű hotelünk magas színvonalú szolgáltatásokkal, kiváló konyhával, feltöltő wellness élményekkel várja Önöket! 

Szakképzett, idegen nyelven beszélő kollégáink valódi házigazdái lesznek itt-tartózkodásuk alatt.

Miért Miskolc? mi mindent lehet itt csinálni?

Magyarország északi részének legnagyobb városa Miskolc, számos fantasztikus látnivalóval büszkélkedhet! A hozzánk érkező vendégek sétát tehetnek Európa egyik leghosszabb főutcáján. A belvárosi részt keresztülszeli a Szinva patak, melyet szecessziós és klasszicista stílusú épületek vesznek körül, így a XX. század elején megjelenő képeslapok még Miskolc Velencéjének nevezik a települést. A belvárosban találja Magyarország első kőszínházát, a Miskolci Nemzeti Színházat, és hazánk egyetlen vidéki színészmúzeumát.. Itt magaslik az Avas hegy is, templomaival, kilátójával és több mint 500 borospincéjével. A miskolctapolcai Barlangfürdő egy Európában egyedülálló, meleg források felett emelkedő barlangban kialakított fürdőhely. A 30°C-os víz és a barlang klímája igazoltan gyógyhatású. Szállodánktól mintegy 15 kilométerre található Lillafüred – Miskolc igazi természeti gyöngyszeme – a Hámori-tó, a mellette felújított függőkerttel. József Attila itt írta meg “Óda” című romantikus versét. A Szinva-vízesés – amely a költőt is megihlette – Magyarország legmagasabb szabadesésű vízesése.
 

TEMATIKUS AJÁNLATAINK

TOVÁBB

ÉTTERMI AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ha még nem találta meg a megfelelő ajándékot, ne tépelődjön, ajándékozzon élményt szeretteinek!Önnek nem kell mást tennie, csak átadnia és együtt örülnie a megajándékozottal. Lepje meg szerettét egyedi ajándékutalványunkkal és ajándékozzon életre szóló gasztro élményt KÖNNYEN, GYORSAN, AKÁR AZONNAL NYOMTATHATÓ FORMÁBAN! Az utalvány értékét online ki is fizetheti, és mi már küldjük is Önnek e-mailben a megvásárolt utalványt!
TOVÁBB

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSAINK

Hogy pihenésébe még több élmény férjen, bemutatjuk, milyen kényeztető, kalandra csábító programok várják a szállodánkban és a környéken.Amennyiben az alábbi szolgáltatásaink felkeltették érdeklődésüket, kérjük jelezzék elérhetőségünkön: info@cityhotelmiskolc.huFelhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy a bekészítéseket érkezésük előtt 48 órával szükséges megrendelni, ebben az esetben tudjuk garantálni a szobai bekészítést.
TOVÁBB

LILLAFÜREDI PALOTASZÁLLÓ

A City Hotel Miskolc**** társszállodája a Lillafüreden található Hunguest Hotel Palota, mely a Nemzeti Értéktárban szereplő különleges kastélyépületben kínálja magas minőségű szolgáltatásait a romantikára és friss levegőre, feltöltődésre vágyó vendégei számára. A szálloda a belvárostól 10 km-re található a Bükk hegység keleti részén, három hegy által körülvett festői völgyben.
TOVÁBB