Ugrás a tartalomra

A City Hotel Miskolc****

A City Hotel Miskolc**** a borsodi megyeszékhely legvonzóbb belvárosi szállodája, ahol helyi ízekkel, specialitásokkal várjuk vendégeinket jól megközelíthető, kellemes környezetben. A négycsillagos hotelben 39 szobában 80 kényelmes férőhelyet alakítottunk ki. A tágas, légkondicionált szobák mindegyikében LCD tv, telefon, minibár és korlátlan ingyenes wifi elérhetőség van. Szállodánk mindenkire gondol, speciálisan berendezett szoba áll a mozgáskorlátozott vendégeink rendelkezésére.

konferencia, üzleti program, családi rendezvény...

A gépkocsival érkezők a szálloda udvarán zárt, vagy az épület előtt minden esetben kamerával őrzött parkolóban tudhatják biztonságban járműveiket.

A legmodernebb technikai háttérrel szervezett tréningek, konferenciák, üzleti programok, illetve céges, családi és esküvői rendezvények lebonyolítására alkalmas szállodánk. Konferenciatermeink légkondicionáltak, természetes fényűek és három részre oszthatóak, termeinkben modern audiovizuális műszaki felszerelés (vezetékes és vezeték nélküli internet, projektor, vetítővászon, hangosítás, számítógép, flipchart tábla, pinwand tábla) segíti a rendezvények tökéletes lebonyolítását. A konferenciák, céges rendezvények szüneteiben kávé bekészítést vállalunk, a főétkezésekhez pedig választhatnak tányérszervizes és svédasztalos menüajánlatainkból.

felüdülést kínál wellness részlegünk...

Kellemes felüdülést kínál továbbá wellness részlegünk, ahol pezsgőmedence, szauna és gőzkabin várja vendégeinket. Kívánság szerint programokat is szervezünk, alkalmat kínálunk arra, hogy a hozzánk érkezők megismerjék Miskolc és a környék gazdag történelmi és természeti kincseit

gasztronómiai élménnyek...

A City Hotel alatt hangulatos étkezések helyszíne a Drót Bisztró, ahol a magyaros és tájjellegű, valamint a nemzetközi és vegetáriánus konyha kínálata egyaránt gasztronómiai élménnyel kecsegtet. Az étterem 50 férőhelyes, melyet tavasztól őszig egy hatvan férőhelyes terasz egészít ki kínálva ezzel lehetőséget nemcsak az a ’la carte étkezések számára, hanem a rendezvények lebonyolítására is. Engedje magát elcsábítani egy fenséges ebédre, vacsorára. Asztalfoglalás: /46-555-102