Skip to main content

A Budapesttől csak 2 órányi autóútra lévő, központi fekvésű City Hotel Miskolc**** szálloda inspiráló helyszín konferenciák, rendezvények, tréningek, továbbképzések és más céges rendezvények számára.
 Hotelünk kedvező belvárosi fekvése, számtalan, jól variálható rendezvényterme konferenciákra, továbbképzésekre, kiállításokra, családi rendezvényekre, esküvőkre a legjobb választást jelentheti. Technikai megoldásaink, négycsillagos catering szolgáltatásaink, szobáink száma és minősége, valamint jól képzett bankett-személyzetünk vendégeink sikerét segíti. Konferenciák, céges rendezvények szüneteiben kávészüneti bekészítés frissíti fel a résztvevőket, a főétkezésekhez pedig választhatnak tányérszervizes és büféasztalos menüajánlatainkból. Árainkat minden esetben egyedileg alakítjuk ki a rendezvény nagyságától, időpontjától, időtartamától, illetve a további szolgáltatások igénybevételétől függően.

Kulcsrakész konferenciák családias környezetben
Miért a City Hotel Miskolc a legjobb választás rendezvényéhez?
 

 Speciális elképzeléseit is sikerrel váltjuk valóra, egyedi igényeinek megfelelő ajánlattal szolgálunk.

Konferencia termek alaprajzai, leírásai

 IDEÁLIS RENDEZVÉNYHELYSZÍN MISKOLC BELVÁROSÁBAN

Termeink 4 különböző méretben elérhetőek:

Termeink elrendezése igény szerint változtatható, a részletek miatt keressék bizalommal szállodánkat az elérhetőségeinken! Műszaki berendezéseink elérhetősége a termekben:

Rendezvényeinkhez teljes körű rendezvényszervezés rendelhető. Zenészt, dekoratőrt igény esetén tudunk biztosítani.