Ugrás a tartalomra

Családi

Ezen csomagunk kifejezetten a szabadságról szólnak, az ár tartalmaz egy egyedülálló belépőt a Miskolci barlangfürdőbe. A csomag felár ellenében bármilyen programmal bővíthető..

Tovább...

Páros

A szerelmeseknek szóló csomagajánlatunkban a kellemes elhelyezés mellett, ott lesznek a romantikus együttlét “kellékei” is, a virág a pezsgő, vagy éppen a gyertyafényes vacsora.

Tovább...

Kaland

Miskolc környéke a Bükk hegység, a Tapolca Barlangfürdő, a Lillafüredi vízesés és függőkertek, az ómassai őskohó a szentléleki kolostorromok és sok más felfedezni való ígéretével kecsegtet....

Tovább...

Városnéző

A hozzánk érkező vendégek sétát tehetnek Európa egyik leghosszabb főutcáján, a Szinva patak mentén, melyet szecessziós és klasszicista stílusú épületek vesznek körül...

Tovább...

RELAX

Szállodánkban kellemes és csendes környezet várja. Ha ezt a csomagot választja, akkor egy 30 perces masszázzsal ajándékozzuk meg, a korlátlan rekreációs részleg használata mellet.

Tovább...

Ünnepi csomagok

Az ünnepnapokon alkalomhoz illő csomagokat kínálunk. Húsvét, Pünkösd, St.István Ünnepe...alkalmat ad a kikapcsolódásra, az élménygyűjtésre, pihenésre nálunk!

Tovább...

Relax

Relax csomag

Ne habozzon, foglalja le most miskolci pihenését

Pihenésre, kikapcsolódásra vágyik, kitűnő választás relax csomagajánlatunk. A pihenés már a szobába érkezéskor elkezdődik, ahol egy üveg borral és hozzá illő sajt ízelítővel várjuk. Továbbiakban 30 perces illóolajos relax masszázzsal folytatódhat a kikapcsolódás. Este pedig finom vacsorával zárhatja a napot. A csomag lehetővé teszi az Európában egyedülálló Miskolctapolcai barlangfürdő élményét.
---------------------------------

  • 1 fő részére félpanziós ellátással 27.800.- Ft / 1 fő / éjszaka + Idegenforgalmi adó: 450.-Ft/fő/éj
  • 2 fő részére félpanziós ellátással 38.700.- Ft / 2 fő / éjszaka + Idegenforgalmi adó: 450.-Ft/fő/éj

           ( a csomagajánlatuk minimum 3 éjszaka foglalása esetén érvényes)

Tovább...

Páros

L ' Amour csomag

"A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk.” Francoise Sagan

A szerelem mindenkinél mást jelent. De az alapfogalom mindenkiben ott lakozik: a szerelem két fél közös, szeretetteljes kapcsolata. Leírhatnánk 100 nyelven is, akkor is egy jelentése marad. A szerelmeseknek szóló csomagajánlatunkban a kellemes elhelyezés mellett, ott lesznek a romantikus együttlét “kellékei” is, a virág a pezsgő, vagy éppen a gyertyafényes vacsora. Reméljük felkeltettük érdeklődését.


---------------------------------
  • 2 fő részére félpanziós ellátással 42.700.-Ft/ 2 fő / éjszaka + Idegenforgalmi adó: 450.-Ft/fő/éj

           (A csomag minimum 2 éjszaka foglalása esetén érvényes)

Tovább...

Nászutas csomag

Ahhoz, hogy egy nászút tökéletes legyen, nem kell feltétlenül homokos tengerpart, pálmafák, luxuskörülmények. Szerintünk ugyanúgy lehet tökéletes nászút egy csodás Bükki kirándulás Lillafüredi kisvasutazással, egy fürdőzéssel az európai hírű Barlangfürdőben Miskolctapolcán, vagy éppen egy romantikus gyertyafényes vacsorával éttermünkben a Drót Bisztróban.
---------------------------------

  • 2 fő részére félpanziós ellátással 43.360.-Ft / 2 fő / éjszaka + Idegenforgalmi adó: 450.-Ft/fő/éj

            (A csomag minimum 5 éjszaka foglalása esetén érvényes)

Tovább...

Kaland

Aktív hosszú hétvége csomag (6 főtől)

A City Hotel Miskolc **** étterme a Drót Bisztró nagyszerű lehetőséget biztosít vacsorák, rendezvények, egyéb különleges estek és esküvők megszervezésére. Mi tovább gondoltuk ezt. A csomag egy egész hétvégés pazar kikapcsolódást kínál, mely egyedülálló élmények által válik igazán különlegesség.
---------------------------------

  • 1 fő részére 33.500.- Ft /   fő / éjszaka + Idegenforgalmi adó: 450.-Ft/fő/éj

  • 2 fő részére 49.000.- Ft / 2 fő / éjszaka + Idegenforgalmi adó: 450.-Ft/fő/éj

​​​​​​​          (A csomag minimum 3 éjszakára foglalható)

Tovább...

Fedezd fel Miskolcot csomag

Magyarország északi részének legnagyobb városa Miskolc, számos fantasztikus látnivalóval büszkélkedhet! A hozzánk érkező vendégek sétát tehetnek Európa egyik leghosszabb főutcáján. A belvárosi részt keresztülszeli a Szinva patak, melyet szecessziós és klasszicista stílusú épületek vesznek körül, így a XX. század elején megjelenő képeslapok még Miskolc Velencéjének nevezik a települést.
---------------------------------

  • 4 éjszaka szállás Kétágyas szobába 32.550.-Ft / 2 fő / éjszaka + Idegenforgalmi adó: 450.-Ft / fő / éj
  • 4 éjszaka szállás Lakosztályban       35.950.-Ft / 2 fő / éjszaka + Idegenforgalmi adó: 450.-Ft / fő / éj
Tovább...