Ugrás a tartalomra

 

Kedves Jegyespár!

Köszönjük megtisztelő érdeklődésüket, és engedjék meg, hogy szívből gratuláljunk a közeljövőre tervezett házasságkötésükhöz! Örömünkre szolgál, hogy szállodánkat is számításba vették életük egyik legjelentősebb eseményének lehetséges helyszínéül. 

Az esküvői rendezvény a következőképpen zajlik szállodánkban:

Érkezésekor az Önök által kért vendégváró falatokkal várjuk a meghívottakat. Az anyakönyvvezetővel egyeztetett időpontban kezdődik a polgári szertartás, melynek menetét és helyszínét (hátsó terasz vagy belső helyszín), Önök határozzák meg. A polgári esketés a hotel részéről teljesen díjtalan, ingyen biztosítjuk a helyszínt, kerti székeket, asztalokat, címert, hangosítást, igény esetén „boldogságkaput”. A polgári esketést követő pezsgős koccintás után a vacsora helyszínére a vendégek egyszerre vonulnak át, ezért ültetési rend készítése ajánlott. A vacsora a három egybenyitható teremben (max. 120 fő) tartható meg. A terítés saját, kerek, illetve hosszú asztalainkra történik. Kétféle méretű kerekasztallal rendelkezünk, a kisebbik 8 fő a nagyobb méretű 10 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas. Székszoknyákkal, szék masnikkal, fehér abroszokkal és anyag szalvétákkal tesszük ünnepélyessé az asztalokat, székeket.

Vacsora: Az esküvő egyik fontos pillére az étkezés! Ez lehet ültetett tálszervizes, amikor a felszolgálók az asztalokhoz viszik a levest is és a sülteket is, vagy lehet svédasztalos, ekkor pedig a vendégek egy büféasztalról választhatják ki a számukra megfelelő falatokat. A kettő akár kombinálható, ekkor a levest tálakban szervírozzuk, és az asztalhoz visszük, megadva a vacsora ünnepi jellegét. Azt követően pedig a főételek svédasztalról fogyaszthatóak, minden vendég egyéni étkezési tempójának, szokásainak megfelelően. Bármely jellegű szervírozást és menüajánlatot választják, célszerű megnézni, hogy a vendégkör igényeinek melyik a leginkább megfelelő verzió. Az alábbiakban néhány összeállítást találhatnak vacsora menükre. Egyedi elképzeléseket is szívesen fogadunk, hiszen ez mégis csak az Önök nagy napja!

 

 

Italcsomagok: Fogyasztás alapján számlázandó, vagy italcsomagban is kérhető.
Italcsomag: Az alábbi italok korlátlan fogyasztása 18:00 – 04:00 óráig:

Záróra hosszabbítás: 02:00 óra után, óránként 15.000 Ft záróra hosszabbítási díjat számítunk fel, ennek fejében garantáljuk a vendégek teljes körű kiszolgálását és a termeket.


Kedvezményeink: Amennyiben a létszám, felnőtt vendégek esetén – a műszaki személyzetet kivéve – eléri a 80 főt, további kedvezményeket tudunk biztosítani a vacsora árából!

További kedvezmények: 

Gyermekeknek:

 

Ha a konkrét ajánlatkérés után úgy döntenének, hogy szeretnék szállodánkban megtartani életük egyik legszebb napját, opciós foglalásukat akkor tudjuk garantáltnak tekinteni, ha a rendezvény előre kalkulált értékének a 20%-a befizetésre kerül.

ESKÜVŐI VACSORA KÍNÁLATUNK

Leves

Egyféle választható

Főételek

Maximum 3 féle választható

Köretek

Maximum 3 féle választható

Éjfélkor

Maximum 2 féle választható