Skip to main content

Szívünkön viseljük rendezvénye sikerét,  teljes körű és személyre szabott szolgáltatást nyújtunk vendégeinknek!

A kiváló megközelíthetőséggel rendelkező, családias hangulatú, négycsillagos szálloda épülete  egyaránt ideális helyszín céges rendezvények (konferencia, tréning, csapatépítő) és családi események (születésnap, évforduló, esküvő) lebonyolítására is. Válasszon rendezvényéhez családias környezetet és emlékezetes kísérőprogramokat!

CÉGES RENDEZVÉNYEK

A Budapesttől csak 2 órányi autóútra lévő, központi fekvésű City Hotel Miskolc**** szálloda inspiráló helyszín konferenciák, rendezvények, tréningek, továbbképzések és más céges rendezvények számára. Hotelünk kedvező belvárosi fekvése, számtalan, jól variálható rendezvényterme konferenciákra, továbbképzésekre, kiállításokra, családi rendezvényekre, esküvőkre a legjobb választást jelentheti.
TOVÁBB

TOVÁBBKÉPZÉSEK, TRÉNINGEK

A City Hotel Miskolc **** ideális helyszín azon cégek számára is, akik tevékenységüknél fogva folyamatos továbbképzéseket, tréningeket tartanak dolgozóiknak, vagy akár rendszeres termékbemutatót szerveznek. A résztvevők családias, igényes környezetben, kiszakítva a mindennapok nyüzsgéséből zavartalanul követhetik az előadásokat, a szünetekben pedig kötetlen beszélgetéseket folytathatnak az ízletes kávészüneti kínálatból csipegetve.
TOVÁBB

CSAPATÉPÍTŐK

Társszállodánkkal, a Lillafüreden található Hunguest Hotel Palotával közösen egyedi csapatépítő programokat, klasszikus készség- és szervezetfejlesztő tréningeket, szabadidő aktív eltöltését célzó programokat kínálunk cégeknek, szervezeteknek, egyesületeknek, baráti társaságoknak. Az időtartama az egyedi igényekhez igazodva néhány órás, de akár a több napos is lehet.
TOVÁBB

ÜZLETI REGGELI

Renomé Cafe&Bistro éttermünk napközben üzleti megbeszélések tökéletes találkozási pontja, délután egy nyugodt, belvárosi kikapcsolódáshoz nyújt kellemes környezetet, este pedig a munka utáni önfeledt beszélgetések ideális helyszíne.
TOVÁBB

CSALÁDI RENDEZVÉNYEK

A City Hotel Miskolc **** és kapcsolódó Renomé Cafe & Bistro kitűnő helyszíne családi ünnepekhez köthető ebédeknek, vacsoráknak és születésnapi  partiknak. Ha szeretné a család egy kiemelkedően fontos eseményét megünnepelni  gondtalanul egy hangulatos helyszínen, éttermünkben, emeleti különtermeinkben vagy á la carte teraszunk egy szeparált részén, írjon nekünk és személyre szabottan elkészítjük ajánlatunkat

TOVÁBB

ESKÜVŐK

Szállodánk kivételes helyszínt biztosít egy igazán különleges esküvőhöz, ahol a romantikus álmok valóra válnak. A City Hotelben minden ideális egy valóban egyedülálló esküvő megrendezéséhez. Vendégeiket kora délutántól vendégváró falatokkal kényeztethetik több helyszínen. A polgári szertartás lebonyolítására zárt térben van lehetőség, egyedi dekorációval és hangtechnikával.
TOVÁBB