Skip to main content

GASTRONOMY

Tovább...

gasztronómia

Csillapítsa szomját lobby bárunkban, mely a földszinten, a recepció mellett található és naponta 6.00-22.00 óra között várja vendégeit kávékínálattal, üdítőkkel és gyümölcslevekkel, alkoholos italo

Tovább...

rendezvények

Céges Rendezvények és konferenciák •    Nagytermünk és kistermeink – Kisebb – nagyobb elrendezésben kizárólagos használatra bérelhetőek (8:00-22:00-ig)

Tovább...

partykonyha – DRÓT Látványkonyha

A hotel alatt működő bisztrónkban található meg a DRÓT Látványkonyha, mely kitűnő lehetőséget kínál mindenkinek, aki tanulni szeretne a gasztronómiáról vagy csak egy különleges rendezvény részese s

Tovább...

art galéria

Art galériánkban kortárs alkotók munkái láthatók időről-időre. Törekvésünk, hogy vendégeink számára minden kényelmet megadjunk. Így a szellemi "táplálékról" is gondoskodunk.

Tovább...

bortúra – Barkland

A Barkland borok teljes kínálata, egész évben a Miskolcon található „Drót bisztróban” kóstolható, ételkülönlegességeinkkel párosítva.

Tovább...

Wellness

Wellness-részlegünk pezsgőmedencéje, szaunája, infraszaunája és gőzkabija lehetővé teszi, hogy a pihenni vágyók helyben lazíthassanak, az épületen belül tegyék teljessé egy kis fürdéssel a napjukat. A medencetér megvilágítását a mennyezeten található kupolán keresztül beáramló természetes fény biztosítja.

Tovább...

Wellness

Our wellness section’s whirlpool, sauna, infrared sauna and steam room allow guests to relax on site, while the building’s indoor pool and steam bath complete the day. The pool area is lit by natural light streaming in through a dome in the ceiling.

Tovább...

masszázs

Szállodánk minden nap azon dolgozik, hogy a lehető legprofesszionálisabb szolgáltatókat és szakembereket alkalmazza vendégeinek kényelme és kikapcsolódása érdekében.

Tovább...

PARKING, BICYCLE RENTAL

Tovább...

parkolás, kerékpár kölcsönzés

Tovább...

terembérlés

A City Hotel kedvező belvárosi fekvése; számtalan, jól variálható rendezvényterme konferenciákra,továbbképzésekre, kiállításokra,családi rendezvényekre alkalmas.

Tovább...