Ugrás a tartalomra

gasztronómia – Drót Bisztró

A City Hotel alatt található 50 fő befogadóképességű Drót Bisztróban, tavasztól őszig egy 60 fős terasszal kiegészítve, a magyaros és tájjellegű, valamint a nemzetközi és a vegetáriánus konyha kíná

Tovább...

rendezvények

Céges Rendezvények és konferenciák •    Nagytermünk és kistermeink – Kisebb – nagyobb elrendezésben kizárólagos használatra bérelhetőek (8:00-22:00-ig)

Tovább...

partykonyha – DRÓT Látványkonyha

A hotel alatt működő bisztrónkban található meg a DRÓT Látványkonyha, mely kitűnő lehetőséget kínál mindenkinek, aki tanulni szeretne a gasztronómiáról vagy csak egy különleges rendezvény részese s

Tovább...

art galéria

Art galériánkban kortárs alkotók munkái láthatók időről-időre. Törekvésünk, hogy vendégeink számára minden kényelmet megadjunk. Így a szellemi "táplálékról" is gondoskodunk.

Tovább...

bortúra – Barkland

A Barkland borok teljes kínálata, egész évben a Miskolcon található „Drót bisztróban” kóstolható, ételkülönlegességeinkkel párosítva.

Tovább...

Wellness részleg

Wellness részlegünk teljes felújításon esett át 2020 júniusában vendégeink kényelme és tökéletes kikapcsolódása érdekében. Az alábbi szolgáltatások érhetőek el:

Tovább...

masszázs

Szállodánk minden nap azon dolgozik, hogy a lehető legprofesszionálisabb szolgáltatókat és szakembereket alkalmazza vendégeinek kényelme és kikapcsolódása érdekében.

Tovább...

parkolás

A gépkocsival érkezők a szálloda udvarán zárt, vagy az épület előtt minden esetben kamerával őrzött parkolóban tudhatják biztonságban járműveiket.

Tovább...

Kerékpár kölcsönzés

Fontos számunkra a természet védelme, így modern városi biciklik beszerzésével tudjuk támogatni az autózás elkerülését és a kirándulás lehetőségét szállóvendégeink számára.

Tovább...

terembérlés

A City Hotel kedvező belvárosi fekvése; számtalan, jól variálható rendezvényterme konferenciákra,továbbképzésekre, kiállításokra,családi rendezvényekre alkalmas.

Tovább...