Skip to main content

Romantikus pihenés

"A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk.” Francoise Sagan

Ahhoz, hogy egy nászút vagy pihenésük tökéletes legyen, nem kell feltétlenül homokos tengerpart vagy pálmafák.. Tökéletes kikapcsolódást biztosít egy csodás bükki kirándulás lillafüredi kisvasutazással, egy fürdőzés az európai hírű Barlangfürdőben Miskolctapolcán vagy éppen egy romantikus gyertyafényes vacsora a megújult Renomé éttermünkben.. Csaljanak mosolyt egymás arcára egy odaadó figyelmességgel, varázsolják meghitté az érkezés pillanatát bekészítésenkkel. Válasszák Miskolcot úticélul és pihenjék ki a mindennapok fáradalmait szállodánkban!

FOGLALÁS

• Belvárosi családi kalandok

Pihenjen családjával a City Hotel Miskolc szállodájában, és teljen élménydúsan a családi vakáció! A belváros közelségéből adódóan számos programlehetőség közül tudnak választani vendégeink – a legkisebbektől a legnagyobbakig. Fedezzék fel akár gyalogosan a történelmi belvárost vagy csöppenjenek bele Miskolc kulturális életébe!
FOGLALÁS

Hosszú hétvégi ajánlataink

Minden évben a hosszúhétvégék nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy kikapcsolódjuk akár 3-4 napon át. Elutazzunk úgy, hogy egy egész szálloda azon szorgoskodik, hogy az Ön pihenése maximálisan megfeleljen az elvárásainak, és életre szóló élményt kapjon. A City Hotel Miskolc**** csapata az egész év során áll rendelkezésükre. Az ünnepek alkalmával – legyen szó a húsvéti tavaszi szüneti napokról, a munka ünnepéről vagy a pünkösdi hétvégéről, szállodánk belvárosi elhelyezkedése miatt a városi programok szinte karnyújtásnyira elérhetőek.
FOGLALÁS