Ugrás a tartalomra

2020. Városnéző túracsomag

Képzelje el, hogy felfedezhet egy új várost, és kipróbálhat mindent, ami érdekes. Csomagajánlatunk kifejezetten Miskolcról szól. Különlegességeiről, egyedülálló élményeiről. A 3 nap alatt elkalauzoljuk a Diósgyőri Várba, Kisvasutazhat a gyönyörű Lillafüreden, fürödhet a Magyarországon egyedülálló barlangfürdőben. Élvezheti Barkland boraink ízeit, melyek hűen tükrözik régiónk adottságait – Tokaj hegyalja világhírű lankáiról.

Ünnepi csomagok

City Hotel küldte be 2020. 08. 26., sze – 22:10 időpontban

Az ünnepnapokon alkalomhoz illő csomagokat kínálunk. Húsvét, Pünkösd, St.István Ünnepe...alkalmat ad a kikapcsolódásra, az élménygyűjtésre, pihenésre nálunk!

Relax csomag

Pihenésre, kikapcsolódásra vágyik. Akkor jó helyen jár. Szállodánkban kellemes és csendes környezet várja. Ha ezt a csomagot választja, akkor egy 30 perces masszázzsal ajándékozzuk meg, a korlátlan rekreációs részleg használata mellett. Masszázsaink exkluzív pihenést tesznek lehetővé, professzionális masszőrünk segítségével. a Pihenés már a szobába érkezéskor elkezdődik, ahol egy pohár bor és hozzá illő sajttállal kezdetét veszi a kikapcsolódás. A csomag lehetővé teszi a Magyarországon egyedülálló barlangfürdő élményét.

L ' Amour csomag

A szerelem mindenkinél mást jelent. De az alapfogalom mindenkiben ott lakozik: a szerelem 2 fél közös, szeretetteljes kapcsolata. Leírhatnánk 100 nyelven is, akkor is egy jelentése marad. A szerelmeseknek szóló csomagajánlatunkban a kellemes elhelyezés mellett, ott lesznek a romantikus együttlét “kellékei” is, a virág a pezsgő, vagy éppen a gyertyafényes vacsora. Reméljük felkeltettük érdeklődését.

Fedezd fel Miskolcot csomag

Magyarország északi részének legnagyobb városa Miskolc, számos fantasztikus látnivalóval büszkélkedhet! A hozzánk érkező vendégek sétát tehetnek Európa egyik leghosszabb főutcáján. A belvárosi részt keresztülszeli a Szinva patak, melyet szecessziós és klasszicista stílusú épületek vesznek körül, így a XX. század elején megjelenő képeslapok még Miskolc Velencéjének nevezik a települést. A belvárosban találja Magyarország első kőszínházát, a Miskolci Nemzeti Színházat, és hazánk egyetlen vidéki színészmúzeumát is.

Nászutas csomag

Ahhoz, hogy egy nászút tökéletes legyen, nem kell feltétlenül homokos tengerpart, pálmafák, luxuskörülmények. Szerintünk ugyanúgy lehet tökéletes nászút egy csodás Bükki kirándulás Lillafüredi kisvasutazással, egy fürdőzéssel az európai hírű barlangfürdőben Miskolctapolcán, vagy éppen egy romantikus gyertyafényes vacsora a City Hotel alatt található DRÓT Bisztróban. Mi azt mondjuk: nem az a fontos, hogy hol lesz a nászutad, hanem hogy kivel mész el rá!

Hétvégi kikapcsolódás Miskolcon – Télen/Nyáron bármikor

Ezen csomagunk kifejezetten a szabadságról szólnak, az ár tartalmaz egy egyedülálló belépőt a Miskolci barlangfürdőbe, viszont a csomag további részét a családra bízzuk. A csomag. felár ellenében bármilyen programmal bővíthető (Állatkert, Kisvasút, masszázs, vacsorál és ebédek). Kiránduljon, és élvezze miskolci regionális szépségeit családjával. 

Feliratkozás a következőre: