Skip to main content

Ünnepi csomagok

Submitted by admin on 2020. 08. 26., Wed – 22:10

Az ünnepnapokon alkalomhoz illő csomagokat kínálunk. Húsvét, Pünkösd, St.István Ünnepe...alkalmat ad a kikapcsolódásra, az élménygyűjtésre, pihenésre nálunk!

Relax csomag

Pihenésre, kikapcsolódásra vágyik, kitűnő választás relax csomagajánlatunk. A pihenés már a szobába érkezéskor elkezdődik, ahol egy üveg borral és hozzá illő sajt ízelítővel várjuk. Továbbiakban 30 perces illóolajos relax masszázzsal folytatódhat a kikapcsolódás. Este pedig finom vacsorával zárhatja a napot. A csomag lehetővé teszi az Európában egyedülálló Miskolctapolcai barlangfürdő élményét. Ne habozzon, foglalja le most miskolci pihenését, hiszen megérdemli.

L ' Amour csomag

A szerelem mindenkinél mást jelent. De az alapfogalom mindenkiben ott lakozik: a szerelem két fél közös, szeretetteljes kapcsolata. Leírhatnánk 100 nyelven is, akkor is egy jelentése marad. A szerelmeseknek szóló csomagajánlatunkban a kellemes elhelyezés mellett, ott lesznek a romantikus együttlét “kellékei” is, a virág a pezsgő, vagy éppen a gyertyafényes vacsora. Reméljük felkeltettük érdeklődését.

Fedezd fel Miskolcot csomag

Magyarország északi részének legnagyobb városa Miskolc, számos fantasztikus látnivalóval büszkélkedhet! A hozzánk érkező vendégek sétát tehetnek Európa egyik leghosszabb főutcáján. A belvárosi részt keresztülszeli a Szinva patak, melyet szecessziós és klasszicista stílusú épületek vesznek körül, így a XX. század elején megjelenő képeslapok még Miskolc Velencéjének nevezik a települést. A belvárosban találja Magyarország első kőszínházát, a Miskolci Nemzeti Színházat, és hazánk egyetlen vidéki színészmúzeumát is.

Nászutas csomag

Ahhoz, hogy egy nászút tökéletes legyen, nem kell feltétlenül homokos tengerpart, pálmafák, luxuskörülmények. Szerintünk ugyanúgy lehet tökéletes nászút egy csodás Bükki kirándulás Lillafüredi kisvasutazással, egy fürdőzéssel az európai hírű Barlangfürdőben Miskolctapolcán, vagy éppen egy romantikus gyertyafényes vacsorával éttermünkben a Drót Bisztróban. Töltsék a mézeshetüket Miskolcon és pihenjék ki az esküvőszervezés fáradalmait szállodánkban!

Hétvégi kikapcsolódás Miskolcon – Télen/Nyáron bármikor

Ezen csomagunk kifejezetten a szabadságról szólnak, az ár tartalmaz egy egyedülálló belépőt a Miskolci barlangfürdőbe, viszont a csomag további részét a családra bízzuk. A csomag. felár ellenében bármilyen programmal bővíthető (Állatkert, Kisvasút, masszázs, vacsorál és ebédek). Kiránduljon, és élvezze miskolci regionális szépségeit családjával. 

Aktív hosszú hétvége csomag (6 főtől)

A City Hotel Miskolc **** étterme a Drót Bisztró nagyszerű lehetőséget biztosít vacsorák, rendezvények, egyéb különleges estek és esküvők megszervezésére. Mi tovább gondoltuk ezt. A csomag egy egész hétvégés pazar kikapcsolódást kínál, mely egyedülálló élmények által válik igazán különlegesség. Épületünkben egy fantasztikus Party-konyha főzésen vehet részt a csapat, ahol kedvenc fogásaikat, akár országok kulináris fogásait főzhetik le együtt Séfünk vezénylésével, majd fogyaszthatják el egy csapatos vacsora keretein belül.

Subscribe to