Skip to main content

A City Hotel Miskolc****

A Borsodi megyeszékhely egyik legvonzóbb belvárosi négycsillagos szállodájában helyi ízekkel, specialitásokkal várjuk vendégeinket 39 szobában, 80 kényelmes férőhellyel, kellemes környezetben. A szálloda mind tömegközlekedéssel mind személyautóval egyszerűen megközelíthető. A hotel elhelyezkedése garancia a csendes, zavartalan tartózkodásra a belváros közvetlen szomszédságában.
A tágas, légkondicionált szobák mindegyikében LCD tv, telefon, hűtőszekrény és ingyenes wi-fi elérhetőség szolgálja vendégeink kényelmét. Speciálisan berendezett szoba áll a mozgássérültek rendelkezésére.
A barátságos, elegáns szobák, a terasz és a lobby bár hangulata, a wellness és zárt parkoló a feltöltő kikapcsolódást szolgálják.

konferencia, üzleti program, családi rendezvény

Szemináriumok, tréningek, üzleti találkozók lebonyolítására tökéletes helyszínt biztosítanak a légkondicionált, természetes fényű, egybenyitható, projektorral és kivetítővel felszerelt rendezvénytermek. Termeinkben modern audiovizuális műszaki felszerelés (vezetékes és vezeték nélküli internet, projektor, vetítővászon, hangosítás, számítógép, flipchart tábla és pinwand tábla)) segíti a rendezvények tökéletes lebonyolítását. Konferenciák, céges rendezvények szüneteiben kávé bekészítést vállalunk, a főétkezésekhez pedig választhatnak tányérszervizes és büféasztalos menüajánlatainkból.

A gépkocsival érkezők a szálloda udvarán zárt, kamerával őrzött parkolóban tudhatják biztonságban járműveiket, de lehetőség van közvetlen a szálloda előtt is parkolni.

felüdülést kínál wellness részlegünk...

Wellness-részlegünk pezsgőmedencéje, a szauna, az infraszauna és a gőzkabin lehetővé teszi, hogy a pihenni vágyók helyben lazíthassanak, az épületen belül tegyék teljessé egy kis fürdéssel a napjukat. A medencetér megvilágítását a mennyezeten található kupolán keresztül beáramló természetes fény biztosítja.

gasztronómiai élménnyek...

A hangulatos étkezések helyszíne a Renomé Café & Bistro, ahol a bisztró stílus adta szabadság és kreativitás lehetőséget teremt arra, hogy prémium alapanyagok használatával és szemet kényeztető, ízléses tálalással vendégeink élményként tekinthessenek az étkezésre. A nemzetközi és formabontó magyaros étel kínálat egyaránt gasztronómiai élménnyel kecsegtet. Az étterem 50 férőhelyes, melyet tavasztól őszig egy hatvan férőhelyes terasz egészít ki , lehetőséget kínálva ezzel nem csak az a ’la carte étkezések számára, hanem a rendezvények lebonyolítására is. Engedje magát elcsábítani egy fenséges ebédre, vacsorára! ASZTALFOGLALÁS: 0646-555-102 TELEFONSZÁMON VAGY AZ INFO@CITYHOTELMISKOLC.HU E-MAIL CÍMEN LEHETSÉGES

 

KÉPGALÉRIA

Beszéljenek a szavak helyett a képek! Tekintsék meg szállodánk életét képekben!